Ladda ner PDF Illdåd epub \ Mobi på nätet

Illdåd (e-bok) av Dick Harrison

Dick Harrison

Illdåd

Språk: Svenska

Information:
Format:PDF.TXT.DOC.IBOOK.IPAD.IOS.IPHONE.MOBI.KINDLE.FB2
Publikationen: 4/2016
Dimensioner: 1.2 MB
Sidor: 203
ISBN: 6749583434013
Läs online:1001
Ladda ner böcker:888

>> Ladda ner boken <<

Prislista för böcker:

Illdåd.e-bok {bok} – SEK(0.00kr)

Illdåd.ljudböcker – SEK(0.00kr)

Det är en ovanligt het sensommar på Själland omkring år 670, mitt under järnåldern. Östgötahövdingen Ulvbjörn och den skånska stormannadottern Tuva, som han räddat från att dö på Irland, har kommit till den rika byn Lejre. Där ska hon giftas bort med Frode Halvdansson, danernas härskare. Äktenskapet är politiskt: Tuvas far Rolf vill stärka alliansbanden till Frode och säkra freden i länderna vid Öresund. Men Tuva avskyr Frode och vill absolut inte gifta sig.
Morgonen efter Ulvbjörns och Tuvas ankomst hittas Rolf mördad. Någon har tagit sig in i hans rum och dödat honom genom upprepade spjutstötar rakt genom kroppen. Både Tuva, som är arg på sin far för tvångsäktenskapet, och Ulvbjörns egen son Grimoald, som anlänt från Frankland, misstänks för brottet. Det enda sättet att rentvå dem är att hitta mördaren, och Ulvbjörn ger sig ut på en jakt som snart visar sig bli både svårare och farligare än han kunnat förutse. Någon eller några är uppenbarligen beredda att gå över lik för att hindra sanningen från att komma fram.
Illdåd är Dick Harrisons tredje historiska spänningsroman, och en fristående fortsättning på Niding (2010).

Dick Harrison, född 1966, är professor vid historiska institutionen vid Lunds universitet. Han disputerade 1993 på en avhandling om det langobardiska riket i Italien under tidig medeltid. Han har skrivit ett stort antal böcker om medeltiden, bland andra Jarlens sekel och Stora döden, den stora krönikan om digerdöden som belönades med Augustpriset år 2000. Han har också skrivit två historiska romaner, Ofärd (2007) och Niding (2010).

Illdåd.pdf

Illdåd.epub

Illdåd Ladda ner e-bok gratis {.Pdf.ePub.Kindle}

TAGS:

ebok LADDA NER Illdåd Ebok Svenska pdf;

Gratis nedladdning Illdåd \e-bok Svenska\ pdf;

läs på nätet Illdåd \Epub PDF\ på nätet;

Gratis nedladdning läs Illdåd DOC epub torrent;

Gratis Ladda ner Illdåd eBok epub Svenska;

Läs FRI PDF Illdåd Docx mobi epub;

läs på nätet Illdåd PDF Doc;

läs på nätet PDF Illdåd Docx epub;

Nedladdning på nätet Illdåd pdf Mobi torrent;

PDF LADDA NER Illdåd FB2 mp3 på nätet;

Läs online på nätet Illdåd pdf fb2;

Läs online 9789174411102 Illdåd docx fb2 torrent;

Läs Ladda ner FRI Illdåd FB2 EPUB;

Epub 9789174411102 Illdåd Pdf MOBI torrent;

ePub 9789174411102 Illdåd TXT e-bok;

FRI PDF Illdåd PDF boken;

Läs online 9789174411102 Illdåd boken Mobi;

läs ladda Illdåd epub boken

9789174411102.ISBN bok

Att lägga till mycket erfarenhet och kunskap. Här kan du få PDF Illdåd ePub specialbok för dig. På denna webbplats finns böcker i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub och Mobi. Självklart den här Illdåd PDF Ladda ner boken är väldigt intressant för dig att läsa. Inget behov av att köpa eftersom vi erbjuder gratis bara genom att ladda ner här. Få denna Illdåd PDF Kindle bok NU !!!

Illdåd (e-bok) av Dick Harrison

Goodreads

GoogleBooks

Det här inlägget postades i Новости. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *