ladda ner SVENSKA PDF Silmää räpäyttämättä [Mobi. ePub] gratis

Silmää räpäyttämättä (e-bok) av Pekka Jaatinen

Pekka Jaatinen

Silmää räpäyttämättä

Språk: Svenska

Information:
Format:PDF.TXT.DOC.IBOOK.IPAD.IOS.IPHONE.MOBI.KINDLE.FB2
Publikationen: 1/2017
Dimensioner: 3.6 MB
Sidor: 224
ISBN: 3425885493990
Läs online:888
Ladda ner böcker:999

>> Ladda ner boken <<

Prislista för böcker:

Silmää räpäyttämättä.e-bok {bok} – SEK(0.00kr)

Silmää räpäyttämättä.ljudböcker – SEK(0.00kr)

<p>Pojat lyövät toisiaan kirkkonummelaisen kerrostalon ulkovarastossa. Kymmenvuotiaalla Amin Asikaisella on keltaiset jääkiekkohanskat ja sininen jääkiekkokypärä, hänen vähän vanhemmalla vastustajallaan jo oikeat nyrkkeilyhanskat. Naapurin Tomi lyö niin, että Aminin korvissa humisee. Amin yrittää lyödä takaisin, mutta ei osu, Tomi kun on ikäluokkansa Suomen mestari. On vuoden 1986 kesä.</p>
<p>Kuusitoistavuotiaana Amin ottaa vastaan iskuja miesten otteluissa rutinoituneilta nyrkkeilijöiltä. Kun valmentaja työntää erätauolla pumpulia vertavuotavaan nenään, Amin päättää vielä pärjätä. Amin lenkkeilee jopa lauantai-iltaisin, juoksee aurattuja kävelyteitä Kirkkonummelta Upinniemen suuntaan. “Ensin musta tulee A-nuorten suomenmestari, sitten miesten”, hän asettaa tavoitteet. “Sitten pitää päästä maajoukkueeseen ja arvokisoihin “</p>
<p>Amin Asikainen on saavuttanut nyrkkeilyurallaan mm. ammattilaisten keskisarjan euroopanmestaruuden. Silmää räpäyttämättä kertoo paitsi Aminista ja nyrkkeilijän työstä, myös siitä millaista työtä ammattinyrkkeilyn kulisseissa tehdään. Kuvitettu, sisältää Asikaisen ottelulistan ja nyrkkeilysanaston.</p>
<p>Loppuratkaisun tähän teokseen kirjoittaa Amin Asikainen teoillaan itse – perheensä ja taustavoimiensa tukemana. Aika näyttää, millä tavalla suuri suomalaisnyrkkeilijä täydentää jo nyt merkittävää osuuttaan urheilun historiassa. Teos valottaa lukijalle hyvän matkaa Suomen olosuhteissa ainutlaatuisesta nyrkkeilyurasta. Samalla se esittelee lopulliset tavoitteet ja haaveet, sekä keinot niiden toteuttamiseksi. Onnea matkaan, Amin Asikainen!</p>
<p> </p>

Silmää räpäyttämättä.pdf

Silmää räpäyttämättä.epub

Silmää räpäyttämättä Ladda ner e-bok gratis {.Pdf.ePub.iBook}

TAGS:

Ladda ner på nätet 9789510375518 Silmää räpäyttämättä Ebok Svenska pdf;

läs online Silmää räpäyttämättä DOC Pdf;

läs på nätet Silmää räpäyttämättä \Epub PDF\ på nätet;

Gratis nedladdning läs Silmää räpäyttämättä e-bok PDF Svenska;

ebok LADDA NER på nätet Silmää räpäyttämättä MOBI Doc;

Läs FRI PDF Silmää räpäyttämättä Docx mobi epub;

läs på nätet Silmää räpäyttämättä Kindle Ibook epub;

Pdf FRI PDF Silmää räpäyttämättä Docx epub;

Nedladdning på nätet Silmää räpäyttämättä pdf Mobi torrent;

Läs online FRI Silmää räpäyttämättä Epub torrent Txt;

ebook LADDA NER Silmää räpäyttämättä txt EPUB torrent;

Gratis Ladda ner Silmää räpäyttämättä docx fb2 torrent;

PDF ladda Silmää räpäyttämättä Mobi pdf torrent;

Gratis Läs FRI Silmää räpäyttämättä Pdf MOBI torrent;

Gratis läs 9789510375518 Silmää räpäyttämättä TXT e-bok;

ebook ladda Silmää räpäyttämättä Epub boken;

Läs FRI 9789510375518 Silmää räpäyttämättä boken epub ;

Läs online Silmää räpäyttämättä e-bok Fb2 torrent

9789510375518.ISBN bok

Att lägga till mycket erfarenhet och kunskap. Här kan du få PDF Silmää räpäyttämättä ePub specialbok för dig. På denna webbplats finns böcker i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub och Mobi. Självklart den här Silmää räpäyttämättä PDF Ladda ner boken är väldigt intressant för dig att läsa. Inget behov av att köpa eftersom vi erbjuder gratis bara genom att ladda ner här. Få denna Silmää räpäyttämättä PDF Kindle bok NU !!!

Silmää räpäyttämättä (e-bok) av Pekka Jaatinen

Goodreads

GoogleBooks

Det här inlägget postades i Новости. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *