Pdf LADDA NER e-BOK Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd epub \ Mobi på nätet

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min

Mia Gahne , Viktor Frisk

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd

Språk: Svenska

Information:
Format:PDF.TXT.DOC.IBOOK.IPAD.IOS.IPHONE.MOBI.KINDLE.FB2
Publikationen: 2/2016
Dimensioner: 4.0 MB
Sidor: 234
ISBN: 5940004040400
Läs online:222
Ladda ner böcker:111

>> Ladda ner boken <<

Prislista för böcker:

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd.e-bok {bok} – SEK(0.00kr)

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd.ljudböcker – SEK(0.00kr)

Med ADHD som motor till framgång

Det tog sjutton år. Sjutton år för länge. Innan superbloggaren och artisten Viktor Frisk fick sin ADHD-diagnos fick han inte rätsida på någonting. När läkaren sa: ”Det står ju tatuerat ADHD i pannan på dig, hur har alla kunnat missa det?” var det många pusselbitar som föll på plats, men det blev även en rejäl tankeställare. ADHD förknippas ofta med något negativt, en sjukdom och belastning. Man klassas som dryg, jobbig och får många gånger höra att man dum i huvudet. Men för Viktor har diagnosen i stället öppnat totalt oväntade dörrar och han har lärt sig att dra nytta av sin rastlöshet och frenesi – ADHD:n har varit som en extra motor som drivit honom till framgång och rakt in i svenska folkets hjärtan.

Här berättar Viktor om sitt liv med ADHD. Om den struliga uppväxten på landet utanför Eskilstuna, om livet före diagnosen när ingen, absolut ingen, förstod honom. Om sin inre frustration, om tvivlen och skuldkänslorna. Men också om allt det positiva som han fått med sig från sina erfarenheter och hur han lyckats vända ADHD-diagnosen till en personlig superkraft.

Det här är boken som Viktor Frisk önskar att han, hans familj, lärare och kompisar hade kunnat läsa när livet var som tuffast. Han är storebrorsan som hjälper till att visa vägen till hur man kan hantera en vardag med ADHD. Här erbjuder han sina egna lösningar på det som många ser som ett hopplöst läge – vare sig det handlar om en hyperaktiv tonåring eller en frustrerad omgivning. För i Viktor Frisks värld är allting möjligt. Så länge turbomotorn är igång är det bara att tuta och köra.

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd.pdf

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd.epub

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd Ladda ner e-bok gratis {.Pdf.ePub.Doc}

TAGS:

Ladda ner på nätet 9789137149950 Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd PDF Epub på nätet;

Gratis nedladdning Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd DOC Pdf;

läs på nätet Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd PDF TXT;

Gratis nedladdning läs Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd DOC epub torrent;

Gratis Ladda ner Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd eBok epub Svenska;

Gratis nedladdning Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd Ibook pdf Svenska;

Gratis Ladda ner Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd PDF Doc;

Gratis nedladdning PDF Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd Docx epub;

Nedladdning på nätet Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd pdf Mobi torrent;

PDF LADDA NER Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd Epub torrent Txt;

FRI på nätet 9789137149950 Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd pdf fb2;

Läs online 9789137149950 Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd PDF txt på nätet;

Läs Ladda ner FRI Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd FB2 EPUB;

Gratis Läs FRI Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd txt doc;

EPUB FRI Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd TXT e-bok;

Ladda ner 9789137149950 Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd TXT boken;

Läs FRI 9789137149950 Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd boken Mobi;

Läs online Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd epub boken

9789137149950.ISBN bok

Att lägga till mycket erfarenhet och kunskap. Här kan du få PDF Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd ePub specialbok för dig. På denna webbplats finns böcker i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub och Mobi. Självklart den här Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd PDF Ladda ner boken är väldigt intressant för dig att läsa. Inget behov av att köpa eftersom vi erbjuder gratis bara genom att ladda ner här. Få denna Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd PDF Kindle bok NU !!!

Min superkraft! : Så har jag lärt mig älska min

Goodreads

GoogleBooks

Det här inlägget postades i Новости. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *